top of page

Over Kast Ar

Kast Ar biedt doorgedreven vakmanschap en realisatie met kwalitatieve materialen voor maatkasten tot zelfs een volledige interieurinrichting. Ontdek meer over onze ervaring en diensten.

Zaakvoerder

Arnold Batsleer is al zijn hele leven gepassioneerd door interieur. Vooral houten meubels en materialen trokken zijn aandacht. Zijn vaardigheden heeft hij verder geperfectioneerd en op vakbeurzen deed hij veel inspiratie op. Dit leidde tot de oprichting van de zaak Kast Ar, wat verwijst naar 'Kasten' en de zaakvoerder 'Arnold'. De zaak is een bedrijf met een modern atelier dat een eenvoudige kast tot een volledig interieur op maat ontwerpt en realiseert.

arnold_edited.jpg
atelier_edited.jpg

Modern machinepark

Kast Ar beschikt over een ruim atelier van 500m². Het is ingericht met moderne machines en bijhorende software voor de aansturing. Het machinepark bestaat uit een opdeelzaag, een paneelzaag, een afplakmachine en een CNC. Dit stelt ons in staat de meest veeleisende ontwerpen te maken met de grootste precisie: van een eenvoudige maatkast voor de keuken, badkamer, living, slaapkamer, zolderkamer,... tot een volledige kamer. Kortom: met onze ervaring en vakmanschap zetten wij uw droom om in werkelijkheid.

Waarbij kunnen wij helpen?

Ontwerp

Wij werken een ontwerp uit met ons tekenprogramma om uw wensen te visualiseren. Wij zoeken hierbij naar de perfecte combinatie tussen uw noden en de praktische mogelijkheden volgens de ruimte. 

Materialen

Wij werken samen met een betrouwbare leverancier van plaatmateriaal. Wij bieden een breed gamma aan plaatmaterialen en beschikken over een ruime voorraad in ons magazijn.

Realisatie

Ons modern machinepark stelt ons in staat nagenoeg elk ontwerp te realiseren met oog voor detail en precisie. Wij leveren vakmanschap tegen een goede prijs en binnen de vooropgestelde termijn.

Totaalinrichting

Wij kunnen ook helpen met de totaalinrichting of renovatie van een ruimte: een kantoor, praktijk, huiskamer,... Ook bijhorende aanpassingswerken aan elektriciteit of loodgieterswerk worden hierbij uitgevoerd.

Mijn producten: Mijn producten
bottom of page