top of page

Diensten

Alles wat u nodig heeft

Installatie van kastjes

Al geruime tijd voor 2000 was ik op zoek naar een baan waarin ik mijn creativiteit met vakmanschap kon combineren. Na wat geëxperimenteer met allerlei soorten materialen en werkwijzen ontdekte ik dat een toekomst als Kastenmaker het beste bij mij past, dus opende ik mijn werkplaats. Van design op maat tot houtsnijwerk; ik beschik over een heel pakket aan vaardigheden dat ik inzet om te ontwerpen, te creëren en te inspireren.

Carpenter Assembling Newly Made Windows

Kastontwerp op maat

Ik garandeer topkwaliteit bij al mijn producten. Om mijn klanten het allerbeste te kunnen bieden heb ik enorm hard gewerkt en veel geleerd. Of je nu op zoek bent naar een nieuw(e) Kastje van mahonie en esdoornhout of het/de perfecte Salontafel van massief hout met een uniek design; neem direct contact met Kast Ar op voor een samenwerking en ontdek de vele mogelijkheden.

Cabinet Maker

Reparatie van kasten

Ik heb mijn bedrijf in 2000 opgericht om zo alle meubels die je in huis nodig hebt zelf te kunnen vervaardigen. Ik ben oprecht gedreven en beschik over een grote toewijding. Het is dan ook mijn doel om de beste Kastenmaker te worden. Dit wil ik bereiken door zoveel mogelijk te leren en mijn vaardigheden, die ik nodig heb voor het maken van de prachtige stukken die ik nu aanbied in de winkel, bij te blijven schaven.

Carpenter at Work
Vaardigheden: Vaardigheden
bottom of page